"Tidak akan kayanya kita kalau terlalu kedekut untuk bersedekah, dan tidak akan miskinnya kita kalau kita selalu bersedekah"

Thursday, July 1, 2010

Herba Maharani....

Hi All.. lama rasanya i tak berblogging... so sorry for the long silence... i've been very2 bz... Rindu la kat korang. So, how are all of you? Hope everything is great. Me? I'm fine.. never feel better. Wanna know why? I'll tell you sat gi...

Raya nak dekat dah ni... mesti korang dah settle baju untuk raya kan. klu nak anta sekrng ni pun... sori mori naik lori la... semua tailor yang i kenal tak nak amik tempahan dah.. so mana yang belum prepare baju for raya korang kena la beli baju dah siap... tapi masalah ngan baju siap ni time2 nak raya mmg la murah tapi size.. menakutkan sbb takde size yang boleh muat...  nak dipendekkan cerita; i boleh tolong korang untuk memuatkan badan korang dengan baju yang bakal dibeli nanti ... ni la yang i nak cite ni... 

PREMIUM BEAUTIFUL + HERBA MAHARANI+
Premium Beautiful korang dah tau kan keajaiban memakainya... apa ke benda la pulak Herba Maharani ni....
Herba Maharani @ Te Zhi Bai Feng Wan. I dah try, mmg terasa keberkesanannya.. mmg disarankan sangat2 mengamalkannya...

Bai Feng Wan bermaksud pil merak putih, manakala Te Zhi adalah sempena nama Maharani yang mengamalkan pil ini. Kisahnya pada zaman pemerintahan Dinasti Tang itu, herba ini diamalkan oleh seorang maharani iaitu Maharani Te Zhe (Ci Xi). Dicatatkan juga, Maharaja waktu itu mempunyai 9999 maharani, tetapi maharaja paling menyayangi dan selalu pulang untuk bersama Maharani Te Zhi . Ibarat orang bermadu, kalau nak tunggu 'turn', berapa lama nak tunggu daa.. 9999 tu. Maharani Te Zhi juga telah melahirkan anak lelaki sebagai pewaris takhta.

Dengan kehebatan ramuan herba maharani (bfw) ini, Maharani Te Zhi dikatakan mempunyai kulit seperti lilin dan licin. Beliau seorang wanita yang cantik dan sangat mementingkan kesihatan dan sangat di sayangi maharaja. Beliau juga seorang yang awet muda, yang mana dikatakan mempunyai haid sehingga ke akhir ayat. Hebat kan minah ni... Korang takkan taknak jadi macam dia... lagi la Abang sayang...

Sambung lagi eh...

Pengambilan Herba Maharani boleh membantu masalah kitaran haid yang tidak normal. Ia mengandungi ayam hitam halal (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998.

Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM).

Fungsi-fungsi Herba Maharani adalah seperti yang berikut :

• Melancarkan peredaran darah

• Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.

• Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)

• Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita

• Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan

• menyerlahkan wajah berseri dan awet muda

• merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.

• kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.

• merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak..(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)

• bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit.

Disyorkan mengambil setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid) selama 12 hari sahaja selepas hari kedatangan haid yang terakhir.

Amat digalakkan mengamalkan sekarang untuk kesihatan kita juga.

Kepada semua para suami, sayangkan isteri hadiahkan herba ni. Bukan untuk sapa pun, untuk korang gak.

Harga RM65 sekotak + RM8 (kos pos) - Mahal ke? mampu beli ok... tak yah nak makan supplemen lain. Jadi, apa tunggu lagi,  dapatkan sekarang!

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh call saya @ 0123600850 / 0132651454.

1 comment:

CiKaYu said...

hai kakmirah, ayu nak try juga lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...