"Tidak akan kayanya kita kalau terlalu kedekut untuk bersedekah, dan tidak akan miskinnya kita kalau kita selalu bersedekah"

Friday, December 21, 2012

Euphoria Set D untuk Kecantikan Kulit dan Kesuburan

Salam. Macam mana dengan hari anda hari ini? Diharapkan pada penghulu segala hari ini, kita semua akan diberkati dan dirahmati serta segala urusan kita dipermudahkan oleh Nya. Amin.

Hari ini, saya nak berkongsi tentang Euphoria Set D. Memandangkan sekarang ni stock untuk Vitamin C sudah kehabisan sehingga April bilamana ianya dijangka masuk, sudah sedia maklum kami telah menawarkan pengambilan Chewable Vitamin C. 

Chewable Vitamin C ni fungsi dia sama jer... cuma ianya kurang dari segi mg. Vitamin C yang biasa kita amik tu ada 500mg sebiji manakala Chewable Vitamin ni hanya ada 100mg. Mungkin pada ramai orang memang banyak bezanya tetapi sekiranya anda membeli dengan saya, akan saya consult anda kaedah pengambilan yang sesuai untuk Chewable Vitamin C ni.


Ni yang kami akan syorkan sementara ketiadaan Vitamin C Plus yang famous tu. Same jerkan???


Ni testimonial dari customer saya la kiranya. Saya sebenarnya jual kat suaminya, tetapi si isteri yang balun. Inilah resultnya. Dia belum makan Vitamin C, baru amik B Complex and Vitamin E... klu tak mesti lagi meletops!!!!

Apa nak fikir-fikir lagi... Hubungi saya @ 012-3600850 / amirahbakri@gmail.com.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...