"Tidak akan kayanya kita kalau terlalu kedekut untuk bersedekah, dan tidak akan miskinnya kita kalau kita selalu bersedekah"

Monday, October 1, 2012

Shaklee October 2012 Promotion: ESP

Salam All,

Berita baik buat semua penggemar ESP. Bulan ni Shaklee dengan bangganya mempromosikan ESP; beli 6 percuma 1. Wow!

Saya pasti ramai yang tertunggu-tunggu promosi ini.


Bagi sesiapa yang tertanya-tanya apa ESP ni. Mari saya cite sikit.

Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak didubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 850g ESP berasal dari 30kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Energizing Soy Protein Shaklee menhandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting tang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur; tua atau muda.

Proteing kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolestrol dan mudah diserap oleh badan manusia.

Faedah Energizing Soy Protein Shaklee yang utama:

Kekal Muda - Asid amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,0000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi - kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflovan yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah oesteoporosis dan penyakit jantung. 

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal - Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan otot, sekaligus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

Pemberi tenaga segera - Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurugan, kebimbangan, ketakutan dan lain-lain.

Memulihkan  Pigmentasi - Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori -  Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual dan sebagainya.

Credit: Mommy Lyna

So, tak payah nak fikir banyak kali, dah tahu faedah dia kan? Dapatkan segera sebelum kehabisan macam Vita C hari tu...

Tak tau nak beli ngan sapa? Beli ngan saya lah...

Saya boleh bagi best price... anda hanya perlu call saya at 0123600850.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...